torsdag den 12. marts 2009

Lær korttricks

Der er rigtig mange mennesker der kender onkels gode gamle korttrick med 3 bunker der skal tælles igennem nogle gange og derefter skal onkel tælle til det 11. kort og så er det der det valgte kort befinder sig... Den slags kaldes matematiske tricks og er sikkert gode nok for onkel og andre nisser!

Lær korttricks der er super seje istedet for!

Det kan du selvfølgelig gøre via youtube, biblioteket osv... men en af Danmarks meget dygtige tryllekunstnere har faktisk åbnet en trylleskole på dansk.

Den er et besøg værd fordi du dels kan lære korttricks ganske gratis men der er også masser af tips og ideer til andet end korttricks.

Jeg kan kun anbefale at kigge forbi hans side:

Berømte falskspillere

Der er en fin lille side hvor de bedste af de bedste indenfor falskspillere har fået en lille biografi samt en liste over de bøger/dvd'er de har udgivet.

Den er bestemt et besøg værd:

KLIK HER FOR AT BESØGE CARD CHEATERS

Steve Forte er for sej!

Faldt lige over en video på Youtube hvor Steve Forte viser sine extreme evner med et spil kort:

KLIK HER FOR AT SE YOUTUBE VIDEOEN

Første gang jeg kom til at kende legenden Steve Forte var igennem hans "Gambling protection series". Dengang var han ganske anonym og man filmede kun hans hænder.

Han var stadig aktiv gambler dengang og derfor ville han ikke have sit ansigt på videoen... men nu er han offentlig og han er og bliver stadig en af de sejeste.

Ricky Jay

Den person der gjorde mig interesseret i Close Up Magi og dermed også den hovedansvarlige for at denne blogs eksistens :) var utvivlsomt Ricky Jay.

Jeg så manden for første gang i serien "The Secret Cabaret" som kørte på DR da jeg var ganske ung.

Jeg var vildt betaget over de evner han fremviste og besluttede mig for at det måtte jeg lære... dengang eksisterede Internettet bare ikke og biblioteket havde kun "Zimbas tryllebog"... så der gik et par år før jeg kom igang.

Hvis du vil læse mere om min daværende store inspirationskilde kan du gøre det her:

Ricky Jays hjemmeside